Update Coronacrisis – Tandarts Toorenman – Berlicum

Update Coronacrisis

In lijn met de aangescherpte coronamaatregelen zijn wij noodgedwongen, en op advies van de overheid (RIVM, IGJ), gestopt met de verlening van de reguliere mondzorg zoals u die van ons gewend bent. Deze maatregel zou in eerste instantie tot 6 april gelden.

Omdat nu onduidelijk is hoe wij na 6 april moeten handelen wachten wij op nader bericht van de overheid en hebben wij besloten om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen door de praktijk voorlopig tot na Pasen gesloten te houden.

Wij willen jullie er wel op wijzen dat patiënten met acute klachten altijd geholpen kunnen worden. u dient dan eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar en gelieve dan te bellen met ons reguliere praktijk telefoonnummer 073 503 1746.

Wij behandelen dan patiënten met tandklachten zonder verdere verkoudheidsklachten, of klachten die zouden kunnen wijzen op Coronabesmetting, in onze eigen praktijk waarbij wij alle maatregelen treffen om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Patiënten met tandklachten die wel verkoudheidsklachten en/of gezondheidsklachten hebben die zouden kunnen wijzen op een mogelijke coronabesmetting kunnen wij voor behandeling verwijzen naar een daarvoor aangewezen tandartspraktijk. U dient in dat geval dus eerst met ons contact op te nemen voor verwijzing.

Samenvattend:

  • gesloten tot na pasen
  • voor tandklachten kunnen patiënten bellen met 073 503 1746
  •  aangeven of u verkoudheidsklachten heeft
Publicatiedatum: 04-04-2020


Terug naar overzicht